fbpx

Recent Posts

Perbezaan USB Cable Micro USB ,Type C dan Apple Lightning

Apa perbezaan USB Cable Micro USB ,Type C dan Apple Lightning ? Anda boleh beza kan anda tiga jenis USB Cable ni ? Jika tidak tahu apa beza antara semua USB Cable ini, amat bahaya kerana, takut anda salah beli nanti. Rugi menanti . Jadi, jom kita tengok, apa perbezaan USB Cable Micro USB ,Type C dan Apple Lightning. Secara asasnya , untuk USB…
Read More...

Cara Upload Gambar di Instagram Guna Laptop

Senang jer cara upload gambar di instagram guna laptop . Serius, anda follow step saya di bawah, dan anda boleh terus upload gambar / video di instagram guna laptop. Cuma untuk tutorial ini, saya menggunakan Google Chrome sebagai browser kegunaan utama harian saya. Tanpa buang masa, saya tunjukkan cara- cara upload gambar di instagram guna
Read More...

Makna Logo Visit Malaysia 2020

Apakah makna logo visit Malaysia 2020 yang baru di lancar kan pada 22 Julai 2019 lepas ? Logo ini pasti nya sangat istimewa di mata rakyat Malaysia, kerana ia bakal menjadi lambang bagi menarik lebih ramai pelancong untuk mengenali lebih dekat negara kita, Malaysia. Logo visit Malaysia 2020 ini telah di lancarkan oleh Perdana Menteri Malaysia, Tun
Read More...

5 Cara Buat Duit Online Paling Best

Banyak cara buat duit online yang di ajar oleh cikgu-cikgu pemasaran online, namun ini 5 cara buat duit online yang paling best berdasarkan pengalaman saya sendiri yang mencuba 5 cara buat duit online ni. Walaupun ada banyak yang di cadang kepada anda untuk buat duit online, tetapi mungkin kita tak perlu nak masuk semua cabang pemasaran
Read More...
Subscribe to our newsletter
Subscribe to our newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Instagram