fbpx

Download Resit Online Percuma Di Sini

0 93

Di mana nak cari resit online yang percuma dan boleh gunakan juga secara offline ? Aku share kan tempat untuk kalian dapatkan resit online template free jer. 100% PERCUMA. Tak perlu bayar / langgan apa-apa pun.Malah resit online ini boleh guna terus pada Microsoft Office kalian seperti MS Word / Excel dan lain-lain lagi.

Dengan template percuma resit online ni, kalian boleh gunakan untuk resit bayaran, sales receipt, invois jualan, resit belian, dan lain-lain lagi yang kalian gunakan sebagai hard copy atas sesuatu barang / perkhidmatan.

 

DOWNLOAD RESIT ONLINE TEMPLATE SECARA PERCUMA TANPA HAD

Download Resit Online Free Di Sini

Jangan risau, kerana tempat resit online ini adalah terus dari pihak Microsoft sendiri. Jadi, ia pasti nya selamat dari sebarang virus atau malware jahat lain di luar sana.Kalian boleh akses template resit online di butang di bawah :

Butang Untuk Download

Ada banyak template dalam laman ni. Cara nak guna pun mudah, kalian masuk ke laman web tersebut (klik butang merah di atas), download template yang kalian nak gunakan, dan boleh terus edit dalam Microsoft Word / Excel di laptop atau smartphone . Jadi,mudah saje kan untuk create resit jualan kalian ? Template ini juga boleh di gunakan terus bila-bila masa secara offline pun boleh. Tak perlu ON kan data internet untuk edit template nya, boleh terus edit dan save dan print kan.

Di dalam template.office by Microsoft ini juga, kalian boleh dapatkan template lain seperti template resume , business card, flyers, label dan sebagainya . Cuma kebanyakkan template online dalam ini hanya lah basic design, bukan lah jenis template professional yang canggih kan.. Namun, ia sudah memadai untuk kalian gunakan pada peringkat permulaan.

Jika ada rezeki dan modal lebih, kalian boleh lah cari template yang lebih cantik yang banyak di tawarkan dalam online.

Jadi, kepada kalian yang mencari template resit online yang percuma serta boleh di gunakan bila-bila masa tanpa sambungan internet, aku recommend template office dari Microsoft di atas. Ada yang percuma,buat apa bayar kan 🙂

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.