fbpx

Tips & Cara

Home » Tips & Cara

9 Cara Buat Invoice Online Percuma & Profesional

9 Cara Buat Invoice Percuma & Profesional. Bagi anda peniaga , tak kiralah kecil atau besar skala perniagaan anda, invois antara dokumen yang amat penting untuk rekod perniagaan anda. Ia juga akan berguna semasa audit atau semakan akaun perniagaan anda. Image Source : imprentaonline24.es Namun, bagi peniaga kecil / online, kebanyakkan …

9 Cara Buat Invoice Online Percuma & Profesional Read More »

tips-pelajar-cemerlang

Tips Pelajar Cemerlang Simple Tapi Berkesan

Tips Pelajar Cemerlang. Semua oarang yang bergelar pelajar mendambakan tittle “Pelajar Cemerlang”. Tak kira lah korang tu pelajar sekolah rendah, sekolah menengah mahupun pelajar universiti , cemerlang itu pasti ada dalam kotak minda korang.. Lagi lah cemerlang itu adalah harapan ibu bapa korang jugak kan.. Saya tak lah cemerlang dalam …

Tips Pelajar Cemerlang Simple Tapi Berkesan Read More »

Mycybersales 2016 -Pengalaman dan Pengajaran

MYCYBERSALES 2016 .Saya antara 600 e-tailers (penjual) yang mengambil bahagian di dalam acara jualan dalam talian terbesar di Malaysia dari 26 – 30 September 2016. Saya menyenaraikan blog jualan saya iaitu sifupowerbank.com sebagai e-tailers untuk tahun 2016. Sebagai pendatang baru dalam acara ini, banyak pengajaran yang saya dapat semasa menyertai acara …

Mycybersales 2016 -Pengalaman dan Pengajaran Read More »

Jimat Bateri Telefon 20% Selepas Uninstall Aplikasi Ini

Nak jimat bateri telefon pintar anda bukan lah sesuatu yang susah. Cuma ramai pengguna smartphone abaikan tips ini demi menjaga keharmonian status di dinding akaun Facebook mereka. Cara paling mudah untuk jimatkan bateri telefon bimbit anda adalah dengan uninstall aplikasi Facebook dari telefon anda. Hanya tekan butang “uninstall” , dalam …

Jimat Bateri Telefon 20% Selepas Uninstall Aplikasi Ini Read More »

” Sesiapa yang bertaqwa kepada Allah (dengan mengerjakan suruhan-Nya & meninggalkan larangan-Nya) ,nescaya akan di beri kan nya kelapangan (jalan keluar dari segala perkara yang menyusahkan” – Ayat 2 Surah At-Talaq

Scroll to Top