Cara Hafal Sifir Dengan Mudah Untuk Anak Anda

0 140

Ada tak cara hafal sifir yang mudah, pantas dan berkesan ? Semestinya ada. Saya faham, di kala zaman pendemik yang meghimpit kita sekarang, semua anak-anak perlu belajar secara online PDPR. Tetapi, jika anda soal semula anak anda berkenaan sifir ( bukan semua yer), tetapi kebanyakan nya tak hafal lagi sifir-sifir mudah ini. Jika di sekolah, pihak guru akan memantau cara hafalan , bagaimana untuk ingat sifir tersebut ataupun kebiasan nya, anak-anak kita ni lebih ingat jika belajar dengan orang lain (cikgu / kawan-kawan) berbanding belajar dengan sendiri.

 

Cara Hafal Sifir Dengan Mudah Untuk Anak Anda Sepantas 14 Hari

 

Namun tak perlu risau dah sekarang kerana, ada seorang pengajar ini, Encik Osman bin Affan yang juga pengasas kepada Program MathMedic (sebuah program pembelajaran yang fokus pada bidang Matematik) yang boleh membantu anak-anak anda untuk menghafal penuh sifir 1-12 dalam masa 14 hari sahaja. Namun, jika anak anda adalah fast learner, insyallah, masa program akan jadi lebih singkat lagi dari jumlah 14 hari. Yang penting, fokus dan buat segala apa yang di ajar. Jangan lawan cikgu okey .. 🙂

cara hafal sifir mudah pantas cepat

Apa yang akan di ajar dalam panduan cara hafal sifir mudah ini ?

Ouhh ya sebelum ini, panduan ini sebenar nya untuk ibu bapa supaya dapat membimbing serta membantu anak-anak anda dalam process menghafal sifir di rumah.Bila belajar sama-sama, lebih seronok kan . Dapat luangkan masa berharga dengan anak-anak anda.

 

  1. Anda akan di beritahu apa kenapa anak anda tidak dapat menghafal sifir dengan baik lagi. Apakah kesilapan yang sering pihak ibu bapa gunakan sepanjang process mengajar anak-anak menghafal sifir. Di harap, kita tidak ulangi kesilapan ini di masa akan datang.
  2. Anda akan di dedahkan dengan rahsia sebenar untuk hafal sifir dengan berkesan dan membuatkan anak-anak anda dapat menjawab sifir-sifir dengan lebih pantas berbanding sebelum ini. Ada teknik rahsia dalam panduan ini.
  3. Anda juga akan di bekalkan dengan 1 set soalan untuk menguji tahap penguasaan hafalan anak anda nanti.
  4. Anda akan di ajar untuk membuat flash card sifir anda untuk mempercepatkan lagi proses hafalan sifir anak.
  5. Ada modul dan sesi ujian untuk tempoh 14 hari.

Untuk lebih details, anda patut dapatkan panduan ini sekarang yer,, Memang banyak info, steps & langkah yang tepat lagi cepat untuk bantu anak anda menghafal sifir.

 

Kalau online course lain atau hantar ke pusat tuisyen, anda perlu bayar harga yang lebih tinggi, Mungkin berpuluh / ratusan ringgit sebulan, tetapi untuk panduan ini, anda hanya perlu laburkan RM30 sahaja sekali bayar (Klik untuk beli DI SINI )  Tiada cas bulanan lain tau. Murah sangat. Berbaloi lah dengan harga tu.

 

Jika anda buat tempahan panduan ini sekarang, Encik Osman akan berikan 4 BONUS TERHAD kepada anda, Jangan tunggu lama-lama yer, katanya bonus terhad..Ada 4 bonus tu. Panduan harga mesra poket, di tambah ada bonus lain pulak. Memang WAJIB ambil panduan cara hafal sifir mudah ini sekarang. Klik banner di bawah untuk grab panduan best ni :

Leave A Reply

Your email address will not be published.