fbpx

Recent Posts

Mula kan Bisnes Delivery Makanan Sepanjang PKP

Sepanjang PKP, perkhidmatan delivery makanan sangat mendapat perhatian dan mendapat permintaan sangat tinggi. Lalu wujud nya lambakan group Whatsapp untuk perkhidmatan perkhidamatan makanan sampai ke depan rumah kita. Hanya perlu order apa makanan yang kita nak, dalam 12-20 minit, makanan tersebut akan sampai depan pintu. Mudahkan ? Cuma sedia kan…
Read More...

Cara Beli Astro First Melalui Whatsapp

Serius senang cara beli Astro First dengan Whatsapp sahaja. Tekan-tekan, dan anda dah boleh nikmati ceritadi Astro First terus ke kaca TV anda. Cara beli Astro First yang biasa di kongsikan adalah dengan SMS / melalui website, tetapi kali ini saya bawakan cara beli Astro First dengan Whatsapp sahaja. Lebih mudah dan cepat tau.  Al maklum lah,
Read More...

Cara Bayar Bil Elektrik Online Maybank2U

Ini cara bayar bil elektrik online dengan Maybank2U yang sangat mudah, selamat dan tak perlu beratur di pejabat Pos mahu pun perlu cari kedai 7E. Ada pelbagai cara bayar bil elektrik online sama ada melalui Maybank2U, CIMB Clicks, atau di aplikasi MyTNB sendiri. Saya antara orang yang selalu ke pejabat pos untuk urusan penghantaran parcel untuk…
Read More...

Cara Cancel Order Shopee dan Dapat Refund

Ini cara cancel order Shopee  bagi barang yang tak sampai-sampai atau seller tak hantar item yang anda order. Memang sakit hati kan bila order barang online tapi barang nya muncul setelah sekian lama. Saya ajarkan cara cancel order Shopee supaya anda dapat semula duit yang anda bayar tu. Anda sebagai pembeli ada hak untuk batalkan pesanan di…
Read More...
Subscribe to our newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time

Newsletter

Powered by MailChimp