Recent Posts

Cara Beli dan Top Up Kad Touch N Go Baru Dengan NFC

Tahu tak dengan kad Touch N Go baru yang ada NFC, anda boleh terus tambah nilai / top up baki Touch n Go anda terus dari smartphone anda tanpa perlu pergi mencari pam minyak / kedai 7E, atau mencari kiosk tambah nilai di pasaraya-pasaraya besar . Hanya tambah nilai di aplikasi TNG eWallet di smartphone anda sahaja. Jimat masa, hanya tap sahaja pada…
Read More...

Cara Check Baki Pinjaman dan Tunggakan PTPTN Online

PTPTN Online - semak baki pinjaman atau tungakan loan PTPTN anda tanpa perlu call atau pergi ke cawangan mereka. Lebih jimat masa serta boleh di semak pada bila-bila masa sama ada siang , malam mahupun semasa cuti hujung minggu. Mudah serta pantas. Cara Check Baki Pinjaman dan Tunggakan PTPTN Online Di Mana-Mana dan Bila-Bila Masa.…
Read More...

Cara Bayar Semak Cukai Tanah Johor Secara Online

Dah masuk tahun baru 2022 ni, jangan lupa bayar cukai tanah yer. Tak pernah check ? Ini cara check / semak cukai tanah Johor secara online. Memang wajib bayar yer cukai tanah setiap tahun, sebab jika anda tak bayar, kemungkinan harta berkaitan dengan anda akan di tarik atau di ambil tindakan. Jadi, macam mana nak check serta bayar cukai tanah
Read More...

BASEUS Anti Lost Wireless Bluetooth GPS Tracker Review

Anda selalu lupa kat mana letak kunci rumah ? Guna Baseus Anti Lost Wireless tracker yang saya akan kongsikan di bawah supaya dapat membantu anda menjejaki semua di mana kunci rumah atau kunci kereta atau apa-apa barang yang anda selalu lupa last letak kat mana. Bukan boleh guna pada kunci sahaja, boleh juga gunakan pada haiwan peliharaan anda…
Read More...
Subscribe to our newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time

Newsletter

Powered by MailChimp