fbpx

Recent Posts

Renew Lesen Memandu Online Dengan MYEG

Apa nak susah. Sekarang boleh terus renew lesen memandu online dengan MYEG saje tau. Hanya di hujung jari, tak perlu nak beratur lagi di pejabat Pos atau kaunter JPJ. Kan mudah tu , dapat cepat,  lebih jimat dan paling penting, kurang risiko terkena jangkitan Covid-19 . Bijak-bijak.. Ini yang saya suka sebab saya bukan jenis insan yang rajin nak
Read More...

Tarikh Pembayaran BPN Bantuan Prihatin Nasional 2.0

Bila tarikh pembayaran BPN Bantuan Prihatin Nasional 2.0 yang PM umumkan pada 23 September 2020 yang lepas ? Ramai yang tanya soalan ni sejak pengumuman di buat. Mungkin mereka terlepas pandang / tidak sempat mengikuti pengumuman tersebut kan.  Tarikh Pembayaran BPN Bantuan Prihatin Nasional 2.0 Ini lah tarikh pembayaran BPN Bantuan Prihatin
Read More...

14 Tempat Wajib Pakai Face Mask

Ini 14 tempat wajib pakai face mask mulai 1 Ogos 2020 atau anda bakal di kena kan tindakan denda sebanyak RM1000 jika gagal memakai pelitup separuh muka di tempat-tempat yang telah di sebut di bawah. Ini adalah bagi membantu untuk memutuskan rantaian virus Covid 19 serta untuk menjamin keselamatan diri, keluarga dan masyarakat sekeliling dari di…
Read More...

Cara Senang Semak Poslaju Rate 2020

Ini Poslaju Rate Untuk Tahun2020 yang boleh anda rujuk sebelum hantar parcel anda ke Pos Laju. Cara semak Poslaju Rate 2020 ni sangat mudah dan cepat. Jika anda tidak pasti berapa harga pos laju yang anda patut bayar nanti, lebih baik untuk check / semak rate pos laju terlebih supaya anda boleh standby duit postage . CARA SEMAK POS LAJU…
Read More...
Subscribe to our newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time

Newsletter

Powered by MailChimp