Recent Posts

Cara Keluarkan Duit ASB Online, Guna Apps Je

Tak perlu beratur lagi, ini cara keluarkan duit asb online sahaja yang akan menjimatkan masa serta lebih selamat. Biasa lah, zaman sekarang ni ramai yang terdesak sampai sanggup nak membuat jenayah. Jika dahulu, cara keluarkan duit ASB hanya boleh di lakukan melalui kaunter ASB , bank-bank atau Pos Malaysia. Kelemahan bila perlu withdraw duit ASB…
Read More...

Cara Beli Kad Touch n Go Baru NFC

Bagaimana anda boleh beli kad touch n go baru yang ada NFC tu ? Ramai cari kat stesen-stesen minyak tapi pulang dengan hampa kan. Kad touch n go baru tu sangat laku keras tau, sekejap je dah sold out. Ada juga yang siap beli dan jual balik dengan harga 4-5 kali ganda. Itu pun ada lagi yang sanggup beli kad yang luar dari harga sebenar iaitu dalam…
Read More...

Cara Langgan Netflix dan Harga Sebulan

Ini cara langgan Netflix Malaysia dan saya serta kan sekali berapa harga netflix sebulan untuk tahun 2023. Bagi saya, Netflix lebih banyak memberikan filem / drama / series yang baik berbanding dengan platform streaming yang lain. Ada series yang khas untuk Netflix sahaja, dan tiada di terbit kan di mana-mana platform lain. Cuma saya nak nasihat…
Read More...

3 Cara Bayar Bil Elektrik Online (TNB Bill)

Sekarang boleh bayar bil elektrik online (TNB Bill / Bil Api) dengan lebih mudah dan pantas serta di mana-mana sahaja. Dah banyak medium pembayaran online yang di tawarkan oleh pihak Tenaga Nasional Berhad (TNB) samada melalui aplikasi MyTNB merekaa atau melalui perbankan online. Di sini saya kongsi kan 3 cara bayar elektrik online  khusus untuk…
Read More...
Subscribe to our newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time

Newsletter

Powered by MailChimp