fbpx

Recent Posts

Cara Cancel Order Shopee dan Dapat Refund

Ini cara cancel order Shopee  bagi barang yang tak sampai-sampai atau seller tak hantar item yang anda order. Memang sakit hati kan bila order barang online tapi barang nya muncul setelah sekian lama. Saya ajarkan cara cancel order Shopee supaya anda dapat semula duit yang anda bayar tu. Anda sebagai pembeli ada hak untuk batalkan pesanan di…
Read More...

Cara Pos Barang Serendah RM5 Sahaja

Ini cara pos barang serendah RM5 sahaja untuk satu parcel anda. Jimat banyak bila anda guna cara pos barang yang akan saya kongsi kan ini. Kebiasaan nya, untuk waktu biasa, anda perlu bayar anggaran RM10 / parcel, tetapi dengan cara pos barang di bawah, anda sudah jimat sebanyak RM5. Best ke best ?  Nota : Cara ini menggunakan Pos Laju sebagai
Read More...

5 Langkah Pencegahan Wabak COVID-19

Laman Facebook Public Health Malaysia telah mengeluarkan saranan 5 Langkap Pencegahan Wabak COVID-19 yang boleh di lakukan oleh rakyat Malaysia yang keluar membeli barangan keperluan harian di sepanjang tempoh had pergerakan dari 18/Mar sehingga 31/March/2020. Seperti yang di nasihati oleh Majlis Keselamatan Negara (MKN) Malaysia,hanya seorang…
Read More...

Download Resit Online Percuma Di Sini

Di mana nak cari resit online yang percuma dan boleh gunakan juga secara offline ? Aku share kan tempat untuk kalian dapatkan resit online template free jer. 100% PERCUMA. Tak perlu bayar / langgan apa-apa pun.Malah resit online ini boleh guna terus pada Microsoft Office kalian seperti MS Word / Excel dan lain-lain lagi. Dengan template percuma…
Read More...
Subscribe to our newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time

Newsletter

Powered by MailChimp